Alapítás éve : 1996

Megalakulásunk előtt, már 10 évig gravírozással is foglalkoztunk, az országban az elsők között. Gravograph IS-7000, IS-800 és NewHermes V-9200 gravírozógépekkel rendelkezünk, az egyedi alapanyagokat esetenként importáljuk, amennyiben az az országban nem elérhető, pl. ipari környezetben is használható feliratokhoz, utánvilágító (foszforeszkáló) táblákhoz, vagy egyedi designokhoz.

Egyedi , többszínű élvilágított LED-es plexi reklámtáblákat is készítünk, akár több méteres kivitelben. Különleges márványhatású, hologramhatású és más 3D-s mintázatú anyagokból is készítünk gravírozott, kontúrmart feliratokat. Kültéri tábláinkat csak minősített UV és időjárásálló alapanyagokból készítjük, 5év garanciával. (több helyen vannak még 10 éves tábláink is kifogástalan állapotban)

Saját tervezésű egyedi ajtótábláink és rendelőintézeti tábláink is vannak, amelyek már több helyen is elnyerték megrendelőink tetszését. Csak lakkozott réz és bevonattal védett fémtáblákra dolgozunk, így azok 10 év után sem mattulnak, oxidálódnak vagy vesztik el színüket. Kisebb méretben bármilyen anyagú táblát alkalmassá tudunk tenni kültéri, UV és időjárásálló használatra. (pl. emlékművekre réztáblák helyett rézhatású műanyag) Ingyenesen készítünk mintatáblákat, látványterveket, és nagyobb megrendelés esetén a helyszíni szerelés is költségmentesen történik. Akár 3 dimenziós feliratokat is készítünk fába, fémbe, plexibe. (vésett jellegű betűk, dombornyomók, stb.)

Lézergravírozással is foglalkozunk, már 2 db Gravograph géppel, maximum 60cmX60cm-es méretig, fémre, fára, üvegre, műanyagra.